Fri 14 to Sun 23 Jun 2013

Oerol - Sense of place

  • By Bas Nieuwenhuizen and 1 other
  • Last Update: 4 years ago
  • Midsland, Friesland, Netherlands

Dompel je onder in een fantastisch festival:  fun, feest en genieten op de mooiste plekken van Terschelling, gevuld met nog nooit eerder vertoond theater en muziek….

Laat je meenemen in een duizelingwekkende festival die je zintuigen op de kop zetten. Ervaar zelf hoe het eiland Terschelling tien dagen lang een totaal ander landschap creëert in dit prachtige werelderfgoedgebied. Zo is er tien dagen elke dag een ander muziekprogramma (dit jaar bijv. met Orlando, Broeder Dieleman, Halfway Station, Mister & Missisipi, Mozes and the Firstborn, en opnieuw ook weer Oerol-diehards Spinvis en Tim Knol), kun je dagelijks op expeditie om in bos, duin en op het strand de meest bizarre performances en mini-voorstellingen te ontdekken en als je meer wilt, dat is er! Elke dag laten zo’n veertig theatergroepen zien waarom hun voorstelling op Oerol te zien moet zijn: compleet ‘verzonken’ in het landschap. En dan heb je nog niet eens alle acties en optredens in de lokale cafés, restaurants en strandpaviljoens gehad.

Nog nooit geweest? Dit is je kans op een explosieve eendaagse ontmoeting. Binnenkort vind je op de website van Rederij Doeksen dit Oerol-dagarrangement: € 25 inclusief bootovertocht, entreebandje t.w.v. € 20 en buskaart op het eiland.

Calendars with this event